Juhlavuosi 2023

Back to Dojo

Syksyllä 2023 kutsumme mukaan seuraan kaikkia vanhoja harrastajia, niin karatekoja kuin muitakin, joilla on kamppailulajitausta.  Ei ennakkoilmoittautumista! Tule mukaan sensei Pentti Ilvosen vetämiin maksuttomiin treeneihin: 

Perjantaina 13.10.2023 klo 18

Sunnuntaina 22.10.2023 klo 12

Oletko pitänyt taukoa karateharjoittelusta ja haluaisit palata takaisin dojolle?  Olet ehkä miettinyt, jaksatko harjoitella ja pitääkö olla hyvässä kunnossa palataksesi. Olet myös voinut miettiä ovatko harjoitukset edelleen samanlaisia kuin silloin "ennen" ja pysytkö enää muiden perässä.

Enää ei tarvitse miettiä! Järjestämme syksyllä muutamat omat "paluumuuttajatreenit" karatea (ja muita kamppailulajeja) harrastaneille, minkä jälkeen on mahdollista siirtyä treenaamaan seuran värivöihin tai peruskurssille. Jokaisen polku on erilainen: osa haluaa aloittaa rauhassa alusta ja osa taas haluaa jatkaa siitä, mihin jäi.

Karaten tärkein tehtävä on auttaa meidät hyvään kuntoon ja pitää siinä, joten kunnosta ei kannata murehtia, pärjäät varmasti! 

Tule rohkeasti  mukaan, varusteiksi riittävät verkkarit ja juomapullo. Salimme on Lempäälän Piippokeskuksen kolmannessa kerroksessa, pääset sisään summerilla "Budosali". Sisäänkäynti on Piiponraitin puolella.